Tante Taar(t)

Interesse of meer weten?

Vraag naar de mogelijkheden:

info@tante-taart.com
06 30 38 02 87

Recensies

Naam:
E-mail: (wordt niet getoond)
Sterren
Hoeveel sterren wil je geven? (1=slecht, 5=uitmuntend)
Klik met uw muis op het gewenste aantal

Ervaring:
SPAM-controle:
 Maandag 13 Mei 
Michel Lenders

Afgelopen weekend verrast door mijn vriendin met een Fortuna Sittard taart van Tante Taart. Behalve dat deze taart erg mooi was (zonde om op te eten) was deze ook erg lekker! Volgende keer gaan we hier zeker weer taart bestellen.


Dinsdag 23 April 
Maikel Somers

De Merengue taart is om je vingers bij af te likken!!!!!
Heerlijke luchtige smakelijke taart.


Zaterdag 20 April 
Mariƫlle

Gisteren 3 dozen mogen ophalen bij Tante Taar(t) met werkelijk overheerlijke lekkernijen erin voor bij de koffie en de thee! Hoe mooi kan 't leven zijn op zo'n zomerse dag buiten op het terras met een overvolle schaal met vele soorten gebak en bonbons. Ook mijn 85-jarige moeder (een bakkersdochter) was onder de indruk van elk stukje dat we proefden. Het was zo'n grote hoeveelheid lekkers dat we er morgen met het volgende bezoek nog eens van kunnen genieten!


Donderdag 18 April 
Judith

Al diverse keren het geluk mogen hebben om al het heerlijks wat Tante Taart maakt en bakt te mogen oppeuzelen. Of het nou een High Tea is of een gebakje of een geweldige taart, het is allemaal even heerlijk en super verzorgd! Voor onze verjaardagen en andere partijen komt al het lekkers alleen nog van Tante Taart!!


Zondag 21 Oktober 
Brigitte Goossen

De famile-dames hebben mij gisterenmiddag met een geweldig bijzondere High Tea ter gelegenheid van mijn vrijgezellenparty.
Tante Taar(t) het was verrukkelijk. Dank je wel hiervoor.


Recensie 1 t/m 5 van de 13[1] 2 3  » 


Privacy verklaring | Sitemap | FJ Design